Zondag 18 september

Buurtdag Mariarade 2016


Op zondag 18 september zal de Buurtdag Mariarade plaatsvinden. De Buurtdag Mariarade wil een aantal zaken combineren. We beginnen met een mis in onze eigen Mariagrot. Daarna is er een markt waar de verenigingen en stichtingen uit onze
buurt zich presenteren. In totaal verwachten wij hier ruim 15 deelnemers.

De verenigingen verkopen kleine etenswaar, zodat zij een bijdrage voor hun eigen kas kunnen verdienen. Voor de kinderen is, naast de activiteiten van Scouting St. Christoffel, de speeltuin geopend met tal van activiteiten. Naast dit alles is er weer een gezellige straatmarkt met gebruikte en nieuwe spullen.

Buurtdag Mariarade heeft een kleinschalige opzet en is gericht op sociale cohesie in de buurt. Wij willen de verenigingen en inwoners activeren in hun eigen woonomgeving, gewoon iets goeds en positiefs doen voor onze wijk. Dat is onze drijfveer.


De organisatie is in handen van een aantal samenwerkende verenigingen uit Mariarade. Formeel is de Stichting Buurtgericht Werken Mariarade de aanvrager van de vergunning, maar de organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid en alle medewerkers doen dit geheel vrijwillig.

 

Wilt u ook een standje?
Neem dan contact op met SBWM voorzitter Chris Tiekstra via 06 - 53 25 98 97.

 

< terug